شش سال زندان برای امیدمنتظری و هنگامه شهیدی،
تنها چند روز پس از بازداشت مجدد هنگامه شهیدی روزنامه نگار معلوم شد که حکم ۶ سال زندان وی دردادگاه تجدیدنظر تایید شده و او باید خود را آماده سپری کردن این مدت درزندان کند. این درحالی است که برخی ازافراد نزدیک به پرونده وی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفتند که اساسا درپرونده وی مدرکی که نشان بدهد او جرمی مرتکب شده است وجود ندارد و حکم یاد شده هیچ تناسبی با محتویات پرونده وی ندارد. یکی از افراد مطلع درمورد پرونده هنگامی شهیدی به کمپین گفت: « خانواده و وکیل وی درحیرت به سرمی برند که چگونه حکم شش ساله وی تایید شده است. چون هیچ قاضی منصفی نمی تواند بدون اینکه متهمی جرمی مرتکب شده باشد چنین حکم سنگینی بدهد. این حکم کاملا انگیزه سیاسی دارد و غیر از این به هیچ عنوان توجیه دیگری نمی توان پیدا کرد.»
از سوی دیگر قاضی صلواتی که طی ماه های گذشته دهها حکم زندان و اعدام را صادر کرده است حکم امیدمنتظری یکی از دستگیرشدگان روز عاشورا را مبنی بر شش سال زندان تعزیری اعلام کرد.
کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران از انشای احکام سنگین زندان درحالی که هیچ تناسبی با جرمهای یاد شده ندارد و علاوه بر آن مستندات پرونده نیز وقوع چنین جرمهای ادعا شده را نیز تایید نمی کند ابراز نگرانی می کند. این ابراز نگرانی همچنین شامل وضعیت بررسی پرونده دستگیری های سیاسی بعداز انتخابات می شود که برای مثال تنها یک قاضی – قاضی صلواتی- مسوولیت رسیدگی به دهها پرونده را به تنهایی به عهده داشته است و در مجموع دهها سال زندان و حکم اعدام را به دستگیرشدگان پس از انتخابات داده است.
اتهام شهیدی تبلیغ علیه نظام، تبانی و اجتماع و عضویت در تشکیلاتی که علیه امنیت کشوراقدام نموده است و توهین به رییس جمهور عنوان شده است. هنگامه شهیدی درتاریخ ۹ تیرماه بازداشت وپس از از ۵۰ روز بازداشت در نهم آبان ماه با وثیقه ۹۰ میلیون تومانی ازاد شده بود. او بار دیگر ۶ اسفند پس از احضار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات دستگیرشد. رای دادگاه روز گذشته به محمدمصطفییی وکیل هنگامه شهیدی اعلام شد. دادگاه تجدید نظر تنها درمورداهانت به رییس جمهور تخفیف قایل شده است. این رای توسط شعبه ۵۴ دادگاه انقلاب صادر شده است.
شهیدی هنگام انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخاباتی مهدی کروبی فعالیت می کرد. او درتاریخ سوم آبان ماه و هنگامی که پس از هفته ها دستگیری در بلاتکلیفی به سر می برد دست به اعتصاب غذا زد و یک هفته پس از آن با وثیقه ۹۰ میلیونی آزاد شد.
امیدمنتظری پنجشنبه گذشته برای اولین بار پس از دستگیری ۷ دی ماه خود با خانواده خود ملاقات کرد. مسوولیت دستگیری وبازجویی از وی را وزارت اطلاعات به عهده دارد و او هم اکنون در بند ۲۰۹ زندان اوین به سر می برد. نکته جالب آنکه وی پس از آنکه مادرش مهین فهیمی که شب قبل از آن دستیگر شده بود به دفترپیگیری وزارت اطلاعات مراجعه کرد دستگیر شد. شش سال زندان وی در حالی صادر شده است که وی عضو هیچ گروه سیاسی نیست و تنها درصفحات اندیشه برخی روزنامه به نوشتن مشغول بوده است. عرصه فعالیت او عرصه فلسفه واندیشه بوده است. با این وجود پدر وی یکی از زندانیانی بود که در جریان اعدام های دسته جمعی مخالفان سیاسی در زندان اوین اعدام شد. مقامات جمهوری اسلامی نسبت به هر گونه حرکتی که از سوی خانواده های اعدام شدگان صورت می گیرد به شدت حساس هستند.مادر امیدمنتظری پس از تحمل ۴۵ روز زندان آزاد شد.