قطع تلفن هاشم خواستار، نگرانی از وضعیت سلامت وی در زندان
همسر زندانی عقیدتی هاشم خواستار در گفت وگو با کمپین بین المللی حقوق بشر گفت که تلفن همسرش از زندان قطع شده و به فشار خون مبتلا شده در حالی که به گفته وی پیش از رفتن به زندان وی بیمار نبود. او گفت که خانواده وی نگران هستند قطع تلفن وی به دلیل وضعیت نامناسب سلامتی وی باشد. طی ماه های گذشته مجامع بین المللی و خانواده زندانیان بارها از نامناسب بودن وضعیت رسیدگی پزشکی به زندانیان و شرایط نامناسب بهداشتی زندان ها شکایت کرده اند اما به نظر می رسد وضعیت موجود همچنان ادامه دارد.
مالکی درباره اینکه آیا در صحبت ها همسرش درباره اعدام های پنهانی زندان وکیل آباد مشهد حرفی زده است ، گفت : « بعضی روزها که تلفنش قطع می شد و دیگر زنگ نمی زد . بار بعدی وقتی می پرسیدم که چرا قطع شد و دیگر زنگ نزدی ، می گفت طبق معمول روزهای اعدام تلفن قطع می شود تا هیچ ارتباطی با بیرون برقرار نشود. »
هاشم خواستار معلم بازنشسته و عضو کانون صنفی فرهنگیان استان خراسان به دلیل نوشتن نامه ای به مناسبت روز معلم از روز یکشنبه این هفته از تماس با خانواده اش منع شده است. هاشم خواستار معلم بازنشسته ۶۷ ساله در حالی حق تماسش با بیرون قطع شده که از ۲۵ شهریور ماه که برای دومین بار به زندان وکیل آباد مشهد فرستاده شدند تا به حال به مرخصی نداشته است.
صدیقه مالکی ، همسر این زندانی عقیدتی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: « روز یکشنبه منتظر تماسش بودیم اما زنگ نزد و خانواده های هم بندی هایش به من خبر دادند که آقای خواستار به دلیل نامه ای که برای فرهنگیان نوشته است دیگر اجازه تلفن ندارد. یکی از هم بندی هایش هم که امروز آزاد شده بود به ما گفت دیروز فشار خون همسرم بالا بوده، او قبل از زندان اصلا بیمار نبود و حالا نمی دانم چه اتفاقی افتاده است، چه شده که فشار خونش بالا رفته است. می گویند توبلا باش اما بیرون نباش. حتی اگر آقای خواستار در خواب ناز هم باشند ما نگرانشان می شویم . نمی دانیم که حالا چه بر سرش آمده است.»
همسر این زندانی گفت : «فکر می کنم حتما اتفاقی افتاده است، شاید هم بندی های خواستار هم نخواستند همه چیز را به خانواده هایشان بگویند که آنها هم تلفنشان قطع نشود.
صدیقه مالکی که هر شنبه به ملاقات کابینه ای همسرش می رود با گفتن اینکه شاید این شنبه اجازه دیدن هم به او ندهند درباره انتظارش از سازمان های فعال حقوق بشری گفت : « همسر من فرهنگی باز نشسته است ، ۳۰ سال به جامعه خدمت کرده و حالا خوب نیست که با موی سپید در زندان باشد آن هم در شرایطی که گناهی نکرده است. ایشان نه در تظاهرات شرکت کردند و نه جای را خراب کردند. آخر به چه جرمی ایشان را دستگیر کردند. چون حرف حق می زند، فقط همین.»
همسر هاشم خواستار گفت : « حالا او را زندانی کردند حداقل حقوق زندانی را برایش قائل شوند. او از ۲۵ شهریور ما ه که به زندان رفته تا به حال یک روز هم به مرخصی نیامده است. اوایل وقتی پیگیری می کردیم می گفتند ایشان هنوز متنبه نشده بعد هم گفتند زندگی تان را بکنید، ما آرام آرام به او مرخصی می دهیم، گفتند مصاحبه نکنید، نامه ننویسید ما خودمان درستش می کنیم. ما هم کار چندانی نکردیم اما مرخصی ندادند حالا با این نامه که اجازه تلفنشان قطع شده دیگر باید خواب مرخصی راببینیم. »
صدیقه مالکی با اظهار اینکه انتظار دارد قانون درباره همسرش و بقیه زندانیان رعایت شود ، گفت : « به قول آقایان اگر همسرم متهم هم است ما که گناهی نکردیم. ما دوست داریم که ایشان بعد یکسال چند روز به خانه بیایند و بچه ها یش او را ببینند. نوه دو ساله من پدربزرگش را به نام زندانی به یاد دارد و هر وقت اسم او را می آوریم ادای زنجیر و پا و بند برایمان در می آورد. »
هاشم خواستار، مهندس کشاورزی، معلم بازنشسته و رئیس کانون صنفی معلمان مشهد که در هنرستان کشاورزی تدریس می کرد، در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ دستگیر و بعد از یک ماه و نیم با وثیقه ۳۵ میلیون تومانی آزاد شد. وی در تاریخ ۲۵ شهریور ۸۸ در پارک ملی مشهد، در حال پیاده روی دستگیر و به زندان وکیل آباد مشهد، منتقل و در دادگاه بدوی به شش سال حبس، محکوم شد. حکم او در دادگاه تجدید نظر به دوسال زندان تعزیری کاهش یافت.