اعدام دو زندانی سیاسی بعد از انتخابات: انتخاب فیلم وعکس از تجمعات، فعالیت تبلیغی برای سازمان مخالف نظام
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران امروز صبح خبر از اعدام دو زندانی سیاسی به نام های جهفرکاظمی و محمدعلی حاج آقایی داد. یکی از شواهدی که توسط مقامات قوه قضاییه برای اعدام این دو تن اعلام شده ارسال عکس و فیلم ویدیویی از تظاهرات بعد از انتخابات به خارج از کشور و به سازمان مجاهدین خلق بوده است.
همسر جعفر کاظمی دقایقی پیش به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت هنگامی که چندساعت پیش برای ملاقات همسرش به زندان اوین مراجعه کرد به او گفتند صبح امروز او اعدام شده است. او به کمپین گفت: « همسرم را بدون اینکه به ماو وکیلش اعلام کنند اعدام کردند. سه شنبه هفته گذشته همسرم را بر می دارند می برند وازشان می خواهند که مصاحبه بدهد. بازجو به او می گوید که مصاحبه بکنی یا نکنی کمتر از یک هفته اعدامت می کنی. همسرم با مصاحبه موافقت نمی کند و از آنجا می برند او را به اجرای احکام و طناب دار را گردنش می اندازند اما بعد منصرف می شوند و برمی گردانند او. ظاهرا یک معجزه محسوب می شده است.»
پایگاه اطلاع رسانی دادستانی این دو تن را عضو یک شبکه فعال سازمان مجاهدین خلق در ایران دانسته است. اگر چه همسر جعفر کاظمی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که وی عضو این سازمان نبوده است و بعد از انتخابات مانند بسیاری از شهروندان دیگر به ارسال عکس و ویدیو از تظاهرات پرداخته است. دادستانی تهران مدعی شده است که افراد یاد شده با آنچه « سرپل ارتباطی خود در کشور انگلیس» گفته شده در رابطه بوده اند.
این بیانیه همچنین در مورد جعفر کاظمی می گوید: « محکوم علیه جعفر کاظمی نیز ضمن برقراری ارتباط با سرشبکه منافقین در داخل کشور، اقداماتی از جمله جذب و جمعآوری کمک مالی و فعالیت تبلیغی به نفع گروهک مذکور داشته است و فرزندش را نیز به کشور عراق برده است. کاظمی در اعترافات خود الصاق عکسهایی در رابطه با حمایت از عوامل گروهک تروریستی منافقین، فیلمبرداری و عکسبرداری از تجمعات خیابان انقلاب و میدان آزادی به همراه یکی دیگر از همدستان خود و مصاحبه با خانوادههای برخی فریب خوردگان گروهک نفاق در اردوگاه اشرف را نیز پذیرفته بود.
همسر این زندانی سیاسی افزود: « چهار صبح اعدامش کردند. چون صبح زود این کار را انجام می دهند. هیچ مدرکی نداشتند و فقط به خاطر چند تا عکس و یا ویدیویی که از تجمعات بعد از انتخابات گرفتند وفرستادند. آیا این حکمش اعدام است؟ طبق خود قانون اساسی … خودشان کسی که تبلیغ علیه نظامی می کند حکمش شش تا یک سال زندان است. حالا ببینید اینها چه احکامی را صادر می کنند. ولی خدا بزرگ است و آن بالای سر است و تقاص من وبچه هایم را از اینها خواهد گرفت»
دربیانیه دادستانی تهران آمده است: « حاج آقایی بنا به اعترافات خود پیش از این سابقهی تردد به پایگاه گروهک نفاق در خاک عراق موسوم به اشرف را داشته و ضمن چندین ماه اقامت در آنجا، یک نوبت مبلغ سه هزار دلار از منافقین دریافت و دوره های آموزشی را نیز سپری کرده بود. وی همچنین در اعترافات خود فعالیتهایی در کمک به منافقین شامل الصاق پیام سرکرده این گروهک در تابلو اعلانات یکی از مساجد و فیلمبرداری از شعارنویسی روی دیوارها در تبلیغ منافقین را پذیرفته بود. نامبرده که در سال ۱۳۶۲ نیز سابقه دستگیری به اتهام کمک مالی به منافقین و پخش روزنامه گروهک یاد شده را دارد ، همچنین طی چندین نوبت مسافرت به عراق و پایگاه منافقین حتی قصد اقامت در اردوگاه آنان را داشته که به علت داشتن سن بالا مورد پذیرش قرار نمی گیرد.»