پدر شبنم مدد زاده: هر چقدر داد زدم فایده نداشت، هیچکدام از زنان سیاسی زندان رجایی شهر کرج حالش خوب نیست
پدر شبنم مدد زاده ، دانشجوی زندانی با اظهار نگرانی از وضعیت دخترش در بند زنان زندان رجایی شهر کرج به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: « شبنم و بقیه زندانیان سیاسی هیچکدام حالشان خوب نیست، روحی و جسمی حال خوبی ندارند.آب ندارند یا آب شان سرد است، فقط یک حمام دارند، آنها در بین همه جور زنانی هستند، چاقو کش، معتاد و قاتل. این وضعیت دختر من و بقیه زندانیان سیاسی است.»
عبدالعلی مدد زاده با اشاره به اینکه هر چقدر فکر می کند راه به جایی نمی برد، گفت: « اگر شبنم اذیت هم شود به ما چیزی نمی گوید ولی حتما آزار می بیند چون همه جور آدمی آنجا است.مگر می شود آزار نبیند با وجود زنان قاتل، معتاد و دزد کنارش.» وی در خصوص آخرین دیدار با دخترش گفت: « آخرین خبری که از او دارم برای یکماه پیش است. هیچ خبری دیگر از او ندارم چون تلفنشان هم قطع است. قبلا بیشتر به ملاقاتش می رفتم اما الان خودمم دچار کسالت شدم. راه دور است و از من هم سنی گذشته است و مریضم. نمی توانم مرتب راه طولانی تبریز تا کرج را تاب بیاورم. چه کنم!»
شبنم مدد زاده، نایب رئیس شورای تهران دفتر تحکیم وحدت و دبیر سیاسی انجمن دانشجویان دانشگاه تربیت اول اسفند ۱۳۸۷ بازداشت شد و ۱۲ خرداد ۸۹ پس از یکسال و چهار ماه که از بازداشتش در زندان اوین می گذشت توسط قاضی مقیسه در دادگاه شعبه ۲۸ انقلاب به اتهام ارتباط و همکاری با سازمان مجاهدین خلق به ۵ سال همراه با تبعید به زندان رجایی شهر کرج محکوم شد.
پدر شبنم مدد زاده در خصوص بهداشت دخترش در ملاقاتی هایش گفت: « وقتی آب نداشته باشند یا آب سرد باشد، وقتی با یک عالمه زندانی حمام فقط یکی باشد خب چطورمی توانند حمام کنند و تمیز باشند. وضعیت بهداشتی خراب است.»
عبدالعلی مدد زاده با اشاره به بیماری های شبنم گفت: «درد یکی دو تا نیست. شبنم بیماری قلبی و بیمارهای دیگر گرفته است. یعنی هم زندانیان زن که دور هم آنجا جمع شده اند حالشان خوب نیست، هر کدامشان بیماری دارند. دکتر زندان هم به آنها رسیدگی نمی کند و وقتی آنها می گویند چرا، می گویند ما شما را نیاوردیم اینجا که بهتان برسیم ، آوردیم که شکنجه تان کنیم.»
علی عبدالعلی زاده درخصوص اینکه خود او در زمان ملاقات های کابینی با دخترش شاهد رفتارهای خشن زندانیان زن غیرسیاسی بوده است، گفت: « والا زندانیان سیاسی را از بقیه زندانیان جدا می کنند. دو تا مامور همه زندانیان سیاسی را در یک سالن جمع می کنند و هر کدام در دو طرف سالن می ایستند تا هیچکس نتواند راحت حرف بزند. در زمان ملاقات ما بقیه هم بندی های بچه هایمان را نمی بینیم.»
او همچنین درباره تلاش هایش برای بهتر شدن اوضاع دخترش در زندان گفت: « من وقتی به دادستان کرج رفتم صریحا گفتند به ما مربوط نیست و ما فقط وظیفه نگهداری آنها را به عهده داریم. دادستانی تهران هم جواب درستی به ما ندادند. در مورد تقاضای مرخصی و تلفن هم هیچ پاسخی ندادند. حالا دیگر همه چیز مانده است به لطف خدا. امید دیگری نیست.»
محمد اولیایی فرد که وکیل شبنم و برادرش فرزاد بود پس از پیگیری پرونده های آنها به حبس محکوم شد. در حالی شبنم مدد زاده، دانشجوی زندانی در زندان رجایی شهر کرج دوران محکومیت خود را طی می کند که وضعیت او و دیگر زندانیان سیاسی زن از نظر امنیت و بهداشتی در خطر است. چند روز پیش نیز جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی زن زندان رجایی شهر کرج نامه ای به دادستان تهران برای رسیدگی به وضعیت زندانیانشان نوشته بودند.