همسر ابوالفضل قدیانی: در حضور سه مامور در بیمارستان دقایقی با او ملاقات می کنیم
همسر ابوالفضل قدیانی، زندانی عقیدتی ۶۶ ساله ای که از ۱۹ بهمن ماه به بیمارستان منتقل شده است با اظهار نگرانی از وضعیت جسمی همسرش به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت به دنبال مطلع شدن از بیماری قلبی همسرش برای انتقال او به بیمارستان اقدام کرده که پس از یک تاخیر شش روزه انتقال به بیمارستان صورت گرفته است.
ابوالفضل قدیانی که یک بار به اتهام توهین به رییس جمهور به یک سال زندان و بار دیگر به اتهام توهین به رهبری به سه سال زندان محکوم شده است در اواخر بهمن ماه با نوشتن نامه ای به رهبری و انتقاد از عملکرد وی هم اکنون با پرونده جدیدی روبروست اگر چه وی در در دو دادگاه به دلیل برخوردار نبودن از هیات منصفه و نیز علنی نبودن دادگاه شرکت نکرد.
مرضیه رحیمی به کمپین گفت:« صبح ۱۹ بهمن هم بندی های آقای قدیانی با ما تماس گرفتند که او قلبش گرفته و به بیمارستان منتقل شده است.آن روز به دفتر رییس زندان و معاونت زندان زنگ زدیم اما هیچکدام جواب درستی ندادند و گفتند به بهداری زندان تماس بگیرم، هیچکدام از شماره های بهداری جواب نداد و ما مجبور شدیم به تمام بیمارستان های تهران زنگ بزنیم تا بالاخره بفهمیم او به بیمارستان مدرس منتقل شده است درحالیکه آقای قدیانی در بیمارستان دیگری در خصوص بیماری قلبیش پرونده پزشکی داشت و عمل جراحیش را نیز در آنجا انجام داده بود و قبلا هم از زندان به آنجا فرستاده شده بود به همین دلیل همان روز من به دادستانی رفتم و درخواست دادم تا او را به بیمارستانی همیشه به آنجا می رفته منتقل کنند که متاسفانه انتقال او ۶ روز طول کشید و تازه دیروز او منتقل شد.»
ابوالفضل قدیانی، عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در ۱۹ دی ماه ۸۸ بازداشت شد و به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به رییس جمهور به یکسال حبس محکوم شد. این زندانی مجددا در تاریخ ۶ دی ماه امسال به اتهام توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام به سه سال حبس دیگر محکوم شد. او در دادگاهش حاضر نشد و در لایحه ای که به دادگاه فرستاد عنوان کرد به دلیل نداشتن هیات منصفه و علنی نبودن دادگاه های انقلاب آن را خارج از صلاحیت قضاوت می داند. این زندانی عقیدتی هم اکنون با پرونده جدید دیگری نیز به دلیل نامه اخیرش به رهبری مواجه است. او در نامه اخیرش انتخابات نهمین دوره مجلس را غیرقانونی خوانده و آن را تحریم کرده است و رهبر انقلاب اسلامی را پاسخگو به وضعیت کشور دانسته است. او برای پاسخ به این نامه در اواخر دی ماه به شعبه ۴ بازپرسی دادسرای اوین احضار شد.
مرضیه رحیمی، همسر ابوالفضل قدیانی در خصوص آخرین وضعیت همسرش به کمپین گفت:« متاسفانه پزشک بیمارستان قبلی چون اطلاعی از سابقه بیماری ابوالفضل نداشت داروهای با مقدار بیشتری از آنچه که باید باشد به او تجویز کرده بود و به همین دلیل اکنون دچار مشکل کلیه و معده نیز شده است. دیروز عصر که من با دکترش صحبت کردم گفت که داروهای قویتری از آنچه باید باشد به او در این چند روز خورانده اند. اگر مسولان زندان سهل انگاری نمی کردند و در همان روز اول او را به بیمارستانی که در آنجا پرونده داشت،می بردند دیگر این بیماری های جدید برایش پیش نمی آمد.»
همسر آقای قدیانی در پاسخ به این سوال که وضعیت ملاقات با همسرش در بیمارستان چگونه است، گفت:« خیلی سخت است. در بیمارستان مدرس که تعداد ماموران خیلی زیاد بود و یکبار هم کارمان با آنها به بحث و ناراحتی کشیده شد. در این بیمارستان هم سه مامور مراقب او هستند. ملاقات های ما چند دقیقه ای است و در فضای پر از اضطراب. نه ابوالفضل راحت می تواند حرف بزند و نه ما با او. امروز من به دفتر دادستانی رفته ام و نامه ای نوشتم که اجازه دهند ملاقات ها در فضای آرام تری اتفاق بیفتد. به خدا امروز من فقط ۵ دقیقه توانستم همسرم را ببینم.»
مرضیه رحیمی با اظهار ناراحتی از فضای موجود در بیمارستان گفت:« آنها نه تنها زندانی که البته به اعتقاد من بی دلیل و بدون هیچ گناهی بازداشت شده است را مجازات می کنند بلکه خانواده اش را هم با این رفتارها مجازات می کنند. اصلا وضعیت خوبی نیست.»
همسر ابوالفضل قدیانی با اظهار نگرانی از وضعیت همسرش و نیاز او به محیطی آرام و بدون استرس به کمپین گفت:« واضح است که او به مرخصی و محیط آرام نیاز دارد، تغذیه اش باید درست باشد در حالیکه در زندان حتی یکماه هم می شود که مثلا لبنیات به زندانیان نمی رسد، زندان است دیگر. او قبل از اینکه به زندان برود مشکل قلبی داشت و ۴ تا از رگه های قلبش گرفته بود. در شهریور ماه امسال نیز در زندان دچار حمله قلبی شد که پس از پیگیری های ما بالاخره او را به بیمارستان منتقل کردند. پزشکش گفته بود اگر دیرتر او را می آوردند با خطر مرگ مواجه بوده، ۹۹ درصد یکی از رگه های قلبش گرفته بود که مورد عمل جراحی قرار گرفت اما متاسفانه بلافاصله پس از عمل به زندان برگشت. غیر از اینها او در زندان دچار مشکلات پروستات، فعال شدن غده تیروید و پا درد شدید شده است که اینها نیز باید معالجه شوند.»
/http://www.kaleme.com/1390/11/03/klm-87826