فرزند عیسی سحرخیز: اگر اتفاقی برای پدرم بیفتد شخص خامنهای مسول خواهد بود
عیسی سحرخیز در اعتصاب دارو و غذا است. فرزند این روزنامه نگار و زندانی عقیدتی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران به اعلام این مطلب گفت پدرش که به دنبال انتقالش به زندان اوین در شب سه شنبه هفتم شهریورماه دست به اعتصاب غذا (تر) زده بود از صبح امروز ( ۱۴ شهریورماه) خوردن داروهایش را نیز قطع کرده است.
مهدی سحرخیز، فرزند این فعال سیاسی با بیان اینکه پدرش از صبح امروز در اعتراض به رفتاری که با او می شود عدم استفاده از داروهایش را هم به اعتصاب غذایش افزوده است به کمپین بین اللملی حقوق بشر در ایران گفت:« پدرم را همان شبی که او را از بیمارستان به زندان بردند، گفته بود دست به اعتصاب غذا خواهد زد و اگر ماندنش در زندان ادامه پیدا کند حتی داروهایش را هم دیگر نخواهد خورد. طبق نامه های پزشک قانونی و کمیسیون پزشکی که موجود است ادامه درمان پدرم باید در خانه انجام می گرفت و تحت هیچ شرایطی نباید به زندان بازمی گشت چون شرایط و فضای زندان برای او خطرناک است با این حال پدرم را در اقدام ناگهانی حتی بدون اینکه تیم پزشکی و خانواده باخبر باشند شب هفتم شهریورماه از بیمارستان به زندان اوین منتقل کردند.»
عیسی سحرخیز، فعال سیاسی و معاون مطبوعات داخلی وزارت ارشاد دولت خاتمی که در تاریخ ۱۲ تیرماه سال ۱۳۸۸ بازداشت شد به دلیل حاد شدن ناراحتی های قلبی و عضلانیش که از زمان بازداشت به آنها مبتلا شده است از تاریخ ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۰ به بیمارستان منتقل شد با این حال او هفتم شهریورماه امسال علیرغم توصیه های پزشکی که فضای زندان را برای او خطرناک عنوان کرده بودند به زندان بازگردانده شد.
مهدی سحرخیز با اظهار اینکه پس از انتقال پدرش به زندان تا کنون از او بی خبر هستند، گفت:« متاسفانه از روزی که به زندان بازگشته تا به حال ما هیچ خبری از او نداشته ایم. وضعیت پدرم به دلیل بیماری های که دارد حاد است و حتی شاید باعث فوتش شود. اگر اتفاقی برای پدرم بیفتد مسئولش شخص خامنه ای است. کسی که حتی کوچکترین انتقاد را هم نمی تواند تحمل کند و به همین دلیل با روزنامه نگاران بازداشتی به دلیل کینه های شخصی و خود بزرگ بینی بیش از اندازه اش رفتار بسیار بدی دارد.»
عیسی سحرخیز به اتهام توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام به سه سال حبس و به دلیل فعالیت های مطبوعاتی سابقش به دو سال حبس محکوم شده است. او در تیرماه سال ۱۳۹۰ نامه ای خطاب به احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل نوشت و درآن خواست تا او هر چه زودتر به ایران سفر کرده و از نزدیک وضعیت زندانیان سیاسی را ببیند. یکسال پس از نوشتن این نامه و درست یک روز قبل از ورود بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل به ایران او در اقدام ناگهانی از بیمارستان به زندان اوین منتقل شد و حتی در این اقدام خانواده و تیم پزشکیش نیز در جریان قرار نگرفتند.
مهدی سحرخیز در خصوص انتقال ناگهانی پدرش گفت:« شاید بان کی مون درخواست کرده بوده تا پدرم را در بیمارستان ببیند که آنها ناگهان او را شبانه به زندان منتقل کردند. نمی دانم ولی با این رفتار احتمال می دهم به دلیل نامه های که پدرم به سازمان ملل نوشته است مسولان خواسته اند تا قبل از ورود دبیر کل سازمان ملل به ایران او را از بیمارستان خارج کنند و به زندان انتقال دهند تا دیگر دسترسی به او وجود نداشته باشد.»
عیسی سحرخیز که از زمان بازداشتش در تیرماه ماه ۱۳۸۸ تا کنون حتی یک روز هم مرخصی نداشته است در تاریخ ۲۵ مرداد ماه سال جاری (۱۳۹۱) در نامه ای به دادستان تهران خواستار استفاده قانونی از حق مرخصی شد با این حال نزدیک به دو هفته بعد به جای مرخصی او را شبانه از بیمارستان به زندان منتقل کردند.
مهدی سحرخیز در پاسخ به اینکه آیا دادستان پاسخی به نامه پدرش داده است، گفت:« هیچ پاسخی داده نشده است. پدرم به درخواست رییس سازمان زندان ها و به دلیل فشارهای که بر روی خانواده ام بود این نامه را نوشت تا ثابت کند مسولان به او مرخصی و عفو حتی اگر خودش تقاضا کند نخواهند داد. پدرم فقط این نامه را نوشت تا بعدها کسی نگوید که خودش هیچ وقت تقاضای عفو و مرخصی نداشته است. طبق قانون باید مریض های صعب الاعلاج از حق عفو برخوردار باشند و پدر من هم طبق نظر کمیسیون پزشکی قانونی و پزشکان خودش شامل حال عفو می شود و باید به خانه منتقل شود. اما این اتفاق نمی افتد.»
مهدی سحرخیز در خصوص انتقال ناگهانی پدرش گفت:« شاید بان کی مون درخواست کرده بوده تا پدرم را در بیمارستان ببیند که آنها ناگهان او را شبانه به زندان منتقل کردند. نمی دانم ولی با این رفتار احتمال می دهم به دلیل نامه های که پدرم به سازمان ملل نوشته است مسولان خواسته اند تا قبل از ورود دبیر کل سازمان ملل به ایران او را از بیمارستان خارج کنند و به زندان انتقال دهند تا دیگر دسترسی به او وجود نداشته باشد.»