پیمان عارف بار دیگر به یکسال حبس محکوم شد
پیمان عارف، فعال دانشجویی و زندانی سیاسی سابق از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به یکسال حبس تعزیری محکوم شد. آقای عارف با انتشار رای دادگاهش در صفحه فیسبوک خود نوشته است که او برای سومین بار پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ محکوم شده است.
این زندانی عقیدتی سابق این بار به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و به استناد ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی به یکسال حبس از سوی قاضی مقیسه محکوم شده است. این رای روز شنبه ۱۷ خرداد ماه به او و وکیلش ابلاغ شده است و آقای عارف ۲۰ روز برای درخواست تجدید نظر به رای صادره فرصت دارند.
این زندانی سیاسی سابق با اظهار اینکه او و وکیلش مسعود اولیایی فرد به صورت “تلفنی” به دادگاه احضار شده اند در صفحه فیسبوکش دلیل احضار تلفنی را اینطور توضیح داده است: «این نحوه ابلاغ حضوری بر مبنای منطق “سند برای پناهندگی دستتان نمی دهیم” صورت می گیرد.»
در ابتدای رای صادره برای پیمان عارف نوشته شده است به دلیل اینکه او پس از محکومیت قبلی، مجددا به فعالیت های خود بر علیه نظام جمهوری اسلامی در فضای مجازی ادامه داده به یکسال حبس محکوم شده است.
طبق آنچه در حکم نوشته شده یکی از مصادیق فعالیت های تبلیغی او بر علیه نظام جمهوری اسلامی این است که او خود را در فضای فیسبوک “دانشجوی ستاره دارمعرفی کرده” و به این شکل “نظام جمهوری اسلامی را اینگونه معرفی نموده که از حق تحصیل انسان ها را محروم می نماید.”
همچنین از دیگر مصادیق اتهام او “عضویت در گروهک مرتد جبهه ملی و ملاقات و کمک به خانواده های زندانیان اغتشاشات و ملاقات عناصر ضد انقلاب از جمله عباس امیر انتظام و نسرین ستوده است” در این رای صادره نوشته شده یکی از دلایل اتهامی پیمان عارف، معرفی خانم نسرین ستوده توسط او به عنوان فردی “ستم ستیز و ستمدیده” است. همچنین «امضای نامه به بان کی مون و دفاع از سران فتنه و حقوق بشر» از جمله مصادیق فعالیت تبلیغی علیه نظام برای او معرفی شده است.
پیمان عارف، دانشجوی رشته حقوق و محروم از تحصیل پس از حوادث انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ دستگیر شد و از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی پیر عباسی به اتهام فعالیت تبلیغ علیه نظام و توهین به احمدی نژاد، رییس جمهور وقت ایران به تحمل دو سال و نیم زندان حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت مادام العمر از هرگونه فعالیت مطبوعاتی و حضور در تشکل های سیاسی محکوم شد.
او در مهرماه ۱۳۹۰ پس از اتمام حکمش و اجرای ۷۴ ضربه شلاق آزاد شد. او مجددا در هشتم آبان ماه در زمانیکه به همراه عدهای دیگر به مزار ندا آقاسلطان (از کشته شدگان حوادث انتخابات ۸۸) رفت بازداشت شد که چند روز پس از آن آزاد شد. عارف در ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ مجددا بازداشت و به زندان اوین منتقل شد و در فروردین ماه ۱۳۹۱ با قرار وثیقه از زندان آزاد شد. در این دوره برای او پرونده قضایی تشکیل نشده بود.