همسر محمد سیف زاده: همسرم برای درمان کلیه و دندان هایش نیاز به خروج از زندان دارد
فاطمه گلزار، همسر محمد سیف زاده، وکیل دادگستری که به ۶ سال زندان محکوم است به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که همسرش با توجه به سن بالا، بیماری های متعدد و عدم انتقال به موقع او به بیمارستان برای درمان در وضعیت سلامتی نامناسبی قرار دارد.
همسر محمد سیف زاده با اظهار اینکه این وکیل به دلیل بیماری کلیه نیاز به درمان فوری دارد به کمپین گفت: «کلیه های آقای سیف زاده مدتی است که درد می کند و پزشکان بهداری زندان رجایی شهر هم تایید کردند که ایشان نیاز به سونوگرافی دارد با این حال هنوز مسولان زندان با انتقال او موافقت نکرده اند.»
خانم گلزار همچنین گفت که روز ۱۷دی ۱۳۹۳ این وکیل وقت دندانپزشک داشته با این حال مسولان زندان از انتقال او به دندانپزشک خودداری کرده اند. همسر این وکیل گفت: «هفته دیگر هم وقت دانپزشک دارد که امیدوارم این بار او را از زندان به مطب منتقل کنند.»
محمد سیف زاده، از زمان بازداشتش در اردبیهشت سال ۱۳۹۰ تا کنون حتی یک روز هم از حق مرخصی برخوردار نبوده است. همسر این وکیل و فعال حقوق بشر در این خصوص به کمپین گفت: «آقای سیف زاده به دو علت در طول این مدت درخواست مرخصی نداده اند و ما را نیز از این کار منع کرده اند. اولا ایشان چون بازداشتش را غیرقانونی می داند بنابراین تقاضای مرخصی را هم اشتباه می داند.»
فاطمه گلزار ادامه داد: «همچنین آقای سیف زاده نگران است اگر وثیقه برای مرخصی ایشان گذاشته شود با اتمام مدت مرخصی و بازگشت ایشان، وثیقه آزاد نشود به دلیل اینکه چند مورد این اتفاق افتاده است، زندانیانی که به مرخصی آمده اند اما پس از پایان مرخصی شان وثیقه های آنها آزاد نشده است.»
محمد سیف زاده، وکیل و از هیات موسسان کانون مدافعان حقوق بشر در اردبیهشت ماه ۱۳۹۰ دستگیر شد. او به اتهامات تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر، تبلیغ علیه نظام به ۹ سال حبس و ۱۰ سال محرومیت از حرفه وکالت محکوم شد که این رای در دادگاه تجدید نظر به ۲ سال حبس تغییر کرد. این وکیل باید پنجم فروردین سال ۱۳۹۲با پایان دوران محکومیتش از زندان آزاد می شد. با این حال به دلیل نوشتن نامه های انتقاد آمیز و امضا بیانیه های جمعی در زمان زندان مجددا به اتهام تبانی و اجتماع علیه امنیت ملی محکوم شد.
چهار دادگاه به دلیل این اتهام برای او برگزار شد که آقای سیف زاده به دلیل صالح ندانستن دادگاه های انقلاب در هیچکدام از دادگاه ها شرکت نکرد. او نهایتا به دلیل این اتهام به ۶ سال حبس محکوم شد و اکنون در زندان رجایی شهر کرج در حال گذراندن حکم خویش است.