بازجویی ۵۰ روزه مجید اسدی توسط وزارت اطلاعات بدون دسترسی به وکیل، علیرغم نیازمند به رسیدگی پزشکی
محمد اسدی پدر مجید اسدی، فعال دانشجویی، که سیام بهمن ماه ۹۵ از سوی وزارت اطلاعات بازداشت شده به کمپین حقوق بشر در ایران گفت فرزندش در بند ۲۰۹ اوین زندانی است و هنوز پاسخی از مسوولان قضایی درباره اتهامات فرزندش نشنیده است.
پدر مجید اسدی گفت فرزندش ۵۰ روز در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات اوین، بدون دسترسی به وکیل، بازجویی شده است: «مجید ۵۰ روز در انفرادی بازجویی شده و در این مرحله وکیل نداشته، پروندهاش در مرحله بازپرسی است و احتمالا بعد که به دادگاه ارسال شد، شاید بتوانیم وکیل بگیریم، چون فعلا که به جز صبر جوابی به ما ندادهاند.» محمد اسدی به کمپین گفت که مقامات دادستانی در پاسخ به اتهامات و پرونده و زمان آزادی مجید اسدی به آنها گفته شده که پرونده در حال رسیدگی است و به زودی مشخص خواهد شد.
مجید اسدی فعال دانشجویی سابق و دانشآموخته رشته اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی تهران، سی ام بهمن ماه ۱۳۹۵ بدون دریافت احضاریه، از سوی ماموران وزارت اطلاعات در شهر کرج بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.
یک منبع مطلع به کمپین گفت که مامورانی «که نه خود را معرفی کردند و نه حکم بازداشت را نشان دادند»، پس از بازداشت او، خانه و محل زندگیاش را بازرسی کرده و وسایلی مانند لپتاپ، تلفن همراه و کتابهایش را با خود بردهاند.
محمد اسدی همچنین به کمپین گفت که فرزندش در زندان اوین به مراقبتهای پزشکی نیاز دارد: «مجید مشکلات درد کمر و ستون فقرات دارد، در تماس تلفنی که با خانه داشته گفته کپی پرونده پزشکیاش را از پزشکش در خارج زندان بگیریم و به دادستانی بدهیم، امیدوارم رسیدگی کنند، چون نیاز به اعزام به بیمارستان و مرقبت دارد.»
پدر مجید اسدی به کمپین گفت نمیتواند درباره دلایل فرزندش حدس بزند چون «او هیچ فعالیت سیاسی خاصی نداشته و پس از آزادی از زندان در سال ۱۳۹۴ به مداوای خودش و کار تحقیق و ترجمه در یک شرکت خصوصی مشغول بوده است.»
مجید اسدی سابقه بازداشت و زندانی شدن به دلایل سیاسی را دارد، این فعال دانشجویی سابق دانشگاه علامه طباطبایی تهران، نخستین بار، سیزدهم تیرماه ۱۳۸۷ توسط وزارت اطلاعات بازداشت شد و پس از حدود سه ماه، با سپردن وثیقه آزاد شد. او در اسفند ۱۳۸۸ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام «اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی» به چهار سال زندان محکوم شد و این حکم در دادگاه تجدید نظر نیز تایید شد. سیزدهم مهر ۱۳۹۰، مجید اسدی برای تحمل زندان به بند زندانیان سیاسی و عقیدتی ۳۵۰ اوین منتقل شد و هیجدهم خرداد ۱۳۹۴ با پایان محکومیت آزاد شد.