حمایت یک نماینده دیگرمجلس از اعدام مخالفان: احکام اعدام را اجرا کنید!
محمود احمدی بیغش عضو فراکسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت وگویی با «سایت فرارو» از اعدام مخالفان حمایت کرد. او درواکنش به سخنان سیدحمیدروحانی، روحانی دیگری که سخنانش مبنی برشبیه سازی اعدام مخالفان سیاسی در سال ۶۷ و اعدام معترضان پس از انتخابات در روزنامه داخلی انعکاس فراوانی یافته بود این شبیه سازی تاریخی را درست خواند و از اعدام مخالفان سیاسی حمایت کرد. او همچنین گفته که معتقد است همه کسانی که از جریان پس از انتخابات دستگیر شدهاند، باید محاکمه شوند و بعد از محاکمه اگر حکم قاضی بر اعدام بود حتما باید اعدام شوند.
حمایت برخی نمایندگان مجلس از اعدام مخالفان به خصوص حمایت از اعدام های دسته جمعی سال ۶۷ درحالی که سوالات بسیاری در خصوص روند رسیدگی به پرونده معترضان ومنتقدان سیاسی و نیز سیاسی بودن شدید پرونده های دستگیری های بعد از انتخابات وجود دارد نگرانی عمده ای را در خصوص ادامه بدرفتاری و اعمال خشونتهای حداکثری از طریق مجاری قانونی ایجاد کرده است. کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران همچنین از ترویج پیام اعمال خشونت و استفاده از مجازات اعدام توسط نمایندگان مجلس و دیگر شخصیت های سیاسی محافظه کار ابراز نگرانی می کند و خواستار توقف چنین گفتمان مبتنی برترویج خشونت است.
این نماینده مجلس پیش از این از پروژه اعتراف گیری از زندانیان سیاسی حمایت کرده بود و همچنین مخالفان سیاسی دولت همچون مهدی کروبی، محمدخاتمی و میرحسین موسوی را جنایتکار خوانده بود وخواستار محاکمه آنها شده بود.
حمایت عضو فراکسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس از اعدام مخالفان در حالی صورت می گیرد که چندی پیش نیز روح الله حسینیان دیگر نماینده مجلس برای کاهش مدت زمان رسیدگی و اجرای حکم اعدام مخالفان طرحی را به مجلس ارایه کرد که با استقبال نمایندگان مواجه نشد. بیغش در مورد شبیه بودن حوادث بعد از انتخابات ایران با اعدام های دسته جمعی مخالفان در سال ۶۷ و ضرورت عمل کردن به همان شکل به فرآرو گفته است: « «بحث تشابه سازی تاریخی کاملا درست است. انقلاب ما هر ده سال یکبار با بحران در بین خواص مواجه می شود. و البته این با بخش ابتدایی حرفهای من تناقض ندارد. بحران بوده ولی الان تمام شده. اگر دقت کنید سال ۶۸ بحران مرحوم منتظری را داشتیم، ده سال بعد از این حادثه بحران وجود اصلاحاتیها و حوادث ۱۸ تیر۷۸ به وجود آمد که وزارت کشور به اتاق جنگ آقایون اصلاح طلبها تبدیل شده بود و ده سال بعد هم حوادث اخیررو داشتیم که بازهم میان خواص بود.» او همچنین گفته است که راه حل مشکلات پس از انتخابات عدالت است و محاکمه براساس قوانین اسلامی حال چه زندان باشد چه اعدام.
حمید روحانی که ریاست بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر را بر عهده دارد با اشاره به اینکه اعدامها در سال ۶۷ توانست« چشم فتنه»را در بیاورد و ریشه جریان را بخشکاند؛ گفت: «من فکر میکنم در فتنه اخیر هم اگر یک چنین برخورد قاطع جدی و انقلابی انجام نشود، این مشکل ادامه دار میشود.»
این عضور فراکسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس درتوجیه سخنان خود برای اعدام مخالفان گفت:«تصور من این است که همه این اتفاقها ریشه شان یکی است و در اتاق فکر استکبار طراحی می شود. برای اینکه سندی برای این سخن داشته باشیم می گوییم که از بحرانها چه کسانی استفاده میکنند؟ چه کسانی عدهای از خواص ما را به بیراهه میکشند؟ جوابش هم مشخص است؛ اسکتبار.»
احمدی بیغش در ادامه با اشاره به حوادث پس از انتخابات چنین ادامه داد: «من معتقدم همه کسانی که از جریان پس از انتخابات دستگیر شدهاند، باید محاکمه شوند و بعد از محاکمه اگر حکم قاضی بر اعدام بود حتما باید اعدام شوند. دستگاه قضایی ما صدرصد عدالت را اجرا میکند. نمونهاش هم دستگیری جانیترین جنایت کار، ریگی است. برای دستگاه اطلاعاتی ما این امکان بود که او را ۲۴ ساعت قبل به درک واصل کند اما نکرد. چرا که اعتقاد ما بر این است که فرد باید محاکمه شود و بعد اگر مجرم شناخته شد، باید اعدام شود.»