این منبع همچنین گفته بود نوشته های فیسبوکی، محتوای موبایل شخصی، شرکت در تجمعات اعتراضی علیه حکم اعدام و تجمعات اعتراضی نسبت به وضعیت کودکان کوبانی مواردی است که باعث اتهامات او شده است.
مادر آتنا دائمی: هم با آزادی به قید وثیقه دخترم مخالفت می کنند هم با برگزاری دادگاه تجدید نظر
مادر آتنا دائمی، فعال مدنی که به ۱۴ سال زندان محکوم شده است به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت از زمان صدور حکم دادگاه بدوی تا کنون که چیزی نزدیک به هشت ماه می گذرد هنوز دادگاه تجدید نظر او برگزار نشده و در پاسخ پیگیری های آنها مسولان زمان دادگاه را هر هفته به هفته دیگر موکول می کنند. مادر این زندانی ۲۷ ساله به کمپین گفت تا زمان صدور حکم قطعی او قادر به استفاده از مرخصی نیست و با آزادیش با قرار وثیقه نیز تاکنون به دلیل آنچه مقامات قضایی «بیم از فرار» ذکر کرده اند، موافقت نشده است.
معصومه نعمتی، مادر آتنا دائمی با اظهار نگرانی از وضعیت جسمی دخترش به کمپین گفت: «آتنا از دوران انفرادیش دچار سردردهای شدید و ضعف بینایی شده که علیرغم اعزام به پزشک متخصص مغز و اعصاب و چشم هنوز علت این دردها مشخص نشده اما پزشک ها گفته اند شرایط استرس زای محیط زندان برای آتنا خطرناک است. ما و وکیلش بارها درخواست کرده ایم که او با قرار وثیقه آزاد شود اما هر بار با این درخواست مخالفت می شود. متاسفانه چون هنوز حکم قطعی هم صادر نشده می گویند طبق قانون آتنا نمی تواند از حق مرخصی هم استفاده کند.»
معصومه نعمتی گفت: «تا زمانیکه رای بدوی صادر شود قاضی مقیسه رضایت به آزادی دخترم با قرار وثیقه نمی داد. می گفت حدس می زنم اگر موافقت کنم بعد از آزادی فرار کند. بعد وقتی حکم ۱۴ سال زندان را گرفت و پرونده اش به دادگاه تجدید نظر منتقل شد از قاضی زرگر، قاضی دادگاه تجدید نظر درخواست آزادی او را با قرار وثیقه کردیم اما ایشان هر بار به ما و وکیلش می گوید باید قاضی مقیسه موافقت می کرد و به او این مساله مربوط نمی شود.»
خانم نعمتی درباره درخواستش از مقامت قضایی کشور گفت: «درخواست ما آزادی آتنا با قرار وثیقه تا صدور رای نهایی یا برگزاری هر چه سریعتر دادگاه تجدید نظرش است تا حداقل بتواند بعد از آن از حق مرخصی استفاده کند. تقاضا می کنیم به او اجازه دهند مدتی بیرون بیاید و به دور از فضای استرس زا زندان درمانش را انجام دهد. او فقط ۲۷ سال دارد. معلوم نیست چقدر دیگر باید در زندان بماند. آتنا اصلا جایش زندان نیست چون نه فعال سیاسی بود، نه عضو حزب و گروه سیاسی و نه اصلا الفبای سیاست را می دانست.»
آتنا دائمی، فعال حقوق کودک و مدنی روز ۲۹ مهرماه ۱۳۹۳ توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. دادگاه او روز ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد. روز ۲۰ اردبیهشت ماه ۱۳۹۴ نیز حکم دادگاه ابلاغ شد. او به اتهامات اجتماع و تبانی و فعالیت تبلیغی بر ضد کشور به هفت سال، توهین به رهبری و مقدسات به سه سال و اختفای ادله جرم به چهار سال حبس محکوم شد. قاضی مقیسه برای هر کدام از اتهامات اشد مجازات را برای این فعال مدنی در نظر گرفت.
پس از آن وکیل او لایحه تقاضای تجدید نظر حکم را به دادگاه سپرد اما از آن زمان تاکنون هنوز دادگاه تجدید نظر این فعال مدنی برگزار نشده است. آتنا دائمی دارای مدرک دیپلم و کارمند باشگاه ورزشی انقلاب تا پیش از دستگیری بود. پرونده خانم دائمی به همراه چهار زندانی جوان دیگر به نام های امید علی شناس، آسو رستمی، علی نوری و آتنا فرقدانی مشترک است. کمپین اطلاع دارد که هنوز دادگاه تجدید نظر امید علی شناس نیز برگزار نشده است. دادگاه تجدید نظر آتنا فرقدانی در روز ۲۹ آذر ماه برگزار شد اما هنوز رای ابلاغ نشده است.
مادر آتنا دائمی درباره وضعیت نامناسب بهداری زندان اوین گفت: «متاسفانه بهداری زندان اوین از نظر امکانات بسیار ضعیف است. فاقد بسیاری از داروها است. فقط پزشک عمومی دارد و پزشک های متخصص چند ماه یکبار به درخواست زندانیان برای ویزیت به زندان می آیند. مدتی پیش پزشک عمومی بهداری تشخیص بیماری ام اس را برای آتنا داده و درخواست اعزام او را به دکتر متخصص در بیرون داده بود با این حال دو ماه و پس از پیگیری های متعدد او به نزد دکتر متخصص آورده شد. حتی در بند برانکار و ویلچر برای آنهمه زندانی وجود ندارد. بنابراین وقتی زندانی حالش بد می شود و قادر به راه رفتن نیست هم بندی هایش او را باید بغل کنند.»
یک منبع آگاه به پرونده این زندانی در گفتگو قبلی به کمپین گفته بود: «به دلیل بعضی از جوک ها و آهنگ های از شاهین نجفی که در موبایلش پیدا کردند متهم به توهین به رهبری و مقدسات شد. غیر از اینها آتنا هیچ کار دیگری در رابطه این دو اتهام نکرده است.»