با وجود حضور رهبر، رییسجمهور، وزرا و مقامات کشوری در توییتر، دادستان کل کشور با رفعفیلتر آن مخالفت کرد
با وجود آنکه هر روز به تعداد مقامات و شخصیتهای حکومتی و دولتی حاضر در شبکه توییتر افزوده میشود، و علیرغم درخواست برخی از وزرای دولت حسن روحانی، قوه قضاییه از برداشتن فیلتر این شبکه اجتماعی خودداری میکند. دادستان کل کشور در اظهاراتی جدید در خصوص مخالفت این قوه با رفع فیلتر توییتر شرکت در جلسه درخواستی شش وزیر و نماینده مجلس برای رفع فیلتر توییتر را «شریک در جرم» شدن در رفع فیلتر توییتر عنوان کرد.
تازهترین مقام عالیرتبه ایرانی که به توییتر پیوسته عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان است. او در تاریخ ۲۹ تیر ۱۳۹۷ به توییتر پیوست و اولین توییت خود را در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ نوشت: «بسم الله الرحمن الرحیم درحال و هوای روز خبرنگار و ایام مبارک ذی الحجه از امروز برای #اطلاع_رسانی #سریع_تر و آگاهی بخشی بیشتر به خبرنگاران و مردم عزیز و بیان دیدگاه ها در اینجا #کنار_شما هستم.» طی دو سال گذشته تعداد زیادی از نمایندههای مجلس، نمایندههای شوراهای شهر و روستا، اعضای سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی و وزاری دولت حسن روحانی به این شبکه اجتماعی پیوستند و در آن فعال هستند. حتی رهبر ایران سیدعلی خامنهای و حسن روحانی رییس جمهوری نیز، در توییتر حضور دارند.
محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در شرح علت شرکت نکردن در جلسهای که دو نماینده مجلس و چهار وزیر برای رفع فیلتر توییتر درخواست کرده بودند در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ گفت: «وقتی بعضی از این شبکهها را در کارگروه مصادیق مجرمانه میبندیم و فیلتر میکنیم میبینیم بعضی از آقایان صدایشان بلند میشود و ۶ وزیر به من نامه مینویسند و میخواهند که جلسه بگذاریم تا رفع فیلتر کنیم که من نرفتم زیرا می بینم در اینجا شریک در جرم خواهم شد.»
پیش از او عبدالصمد خرمآبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه که هم زمان معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی نیز هست، در پاسخ به آذریجهرمی وزیر ارتباطات که در تاریخ ۲ خرداد ۱۳۹۷ گفته بود هنوز پاسخی از نامهای که دو نماینده مجلس و چهار وزیر به قوه قضاییه ارسال کردند دریافت نکرده است، گفت: «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مرجع نقض دستورات و احکام قضایی نیست. بنابراین موضوع رفع فیلتر توئیتر در جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطرح نخواهد شد و توئیتر رفع فیلتر نمی شود.» او در ادامه با حمله به آذریجهرمی که در مصاحبههای متعدد از عدم پاسخگوی قوه قضاییه انتقاد کرده بود گفت: «دادستان محترم کل کشور طی نامه ای بطور رسمی غیر قانونی بودن درخواست وزیر را صراحتا به ایشان متذکر شده اند؛ اصرار بر این درخواست غیرقانونی و رسانه ای کردن مکرر آن جای تأمل دارد. اگر کسی فکر می کند که طرح مکرر یک درخواست غیرقانونی در رسانه ها ، منع قانونی آن را مرتفع می کند؛ این فکر اشتباه است.»
علاوه بر حضور مقامات حکومتی و دولتی ایران در توییتر و درخواست دو نماینده مجلس و چهار وزیر برای رفع فیلتر از توییتر، محافظهکارانی که خود بانی و مشوق فیلتر کردن این شبکه اجتماعی بودند، درخواست رفع فیلتر توییتر را دارند. به عنوان نمونه وحید یامینپور، یکی از چهرههای تندروی رسانهای اصولگرایان که به دلیل برنامههایی که در صدا وسیمای حکومتی ساخته است و نقشی که در سرپوش گذاشتن به موارد نقض حقوق بشر داشته همواره مورد انتقاد فعالان مدنی و آزادی اینترنت قرار بوده است، روز ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ در حساب توییتری خودش با تشبیح توییتر به میدان نبرد نوشت: «زمانیکه این روزنامه با انتشار عکس حساب من تیتیر زد شما را چه به توییتر؟! این حساب متروک بود. ولی از این انحصارطلبی مطمئن شدم حضورم موثر خواهدبود. جنگ با دشمن در زمین خودش دشوارتر ولی عاقلانهتر است. اگر با اینها در توییتر نجنگیم باید در مرزهای رسانههای داخلی بجنگیم.»
به نظر میرسد تنها قوه قضاییه ایران است که با رفع فیلتر از توییتر مخالفت میکند و سایر نهادها و مقامات ایرانی و حتی افراد صاحب نام اصولگر با رفع فیلتر از توییتر موافق هستند و خود توییتر فعالیت میکنند.