محمد سیفزاده، وکیل «پرونده وبلاگ نویسان»: باید موکلانم تبرئه و قضات متخلف مجازات شوند
محمدسیف زاده وکیل پرونده موسوم به وب لاگ نویسان به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که حکم موکلانش در این پرونده صادر شده ولی هنوز به وی ابلاغ نشده است. در شش سالی که از دستگیری ۲۱ روزنامه نگار و مسوولان فنی سایت های اینترنتی در این پرونده می گذرد تا کنون پرونده متهمان چندین بار مورد بررسی قرار گرفته است اما در دو نوبت که امید زیادی به تبرئه متهمان می رفت قاضی پرونده تغییر کرد. انتظار می رفت سعید مرتضوی دادستان وقت تهران که مسوولیت این پرونده را به عهده داشت و هم اکنون به دلیل نقشی که در ماجرای انتقال زندانیان به بازداشتگاه کهریزک داشت از کار معلق شده است به دلیل رفتارهای غیر قانونی به عمل آمده در جریان بازداشت متهمان این پرونده مورد بازخواست قرار گیرد اما به جای رسیدگی به شکایت بازداشت شدگان در مورد بدرفتاری و آزاری جسمی و روانی چهار متهم این پرونده به زندان دردادگاه بدوی محکوم شدند.
محمد سیف زاده ، حقوقدان و موسس کانون پلمب شده دفاع از حقوق موکل که این پرونده را روی میز قاضی شعبه ۴۳۴ دادگاه تجدید نظر دیده است به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت :« من حکم را هنوز ندیدم ، چند روز پیش که به دادگاه مراجعه کردم پرونده روی میز بود. اما هنوز حکم صادر نشده و من منتظر ابلاغ حکم هستم .»
امید معماریان، روزبه میر ابراهیمی، شهرام رفیع زاده و جواد غلام تمیمی که در مهرماه ۱۳۸۳ دستگیر شدند به اتهامات ،«برهم زدن امنیت کشور»، « عضویت در جمعیت هایی در داخل و خارج کشور که با هدف برهم زدن امنیت کشور فعالیت می کنند»، « فعالیت تبلیغی علیه نظام»، « نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی از طریق نگارش مقاله در روزنامه ها و سایت های غیر قانونی مثل امروز و گویا» و« مصاحبه با رادیو های بیگانه» محاکمه می شوند . در حالیکه ۱۷ نفر دیگر از آن ۲۱ نفر دستگیر شده در این پرونده همگی پس از چند ماه زندان آزاد شدند.
سیف زاده درباره پرونده و انتظارش از حکم صادره گفت :« همان طور که در لایحه تجدید نظر خواهی نوشتم باید حکم به برائت موکلانم صادر شود و همین طور قضات متخلف این پرونده که یکی از آنها نیز از قضاوت معلق شده تحت تعقیب قرار بگیرند و به مجازات کارهای ناشایست خود برسند.. توجه داشته باشید که در آن سال ها وقتی بیش از ۲۰ نفر از وبلاگ نویسان دستگیر شدند سر وصدای زیادی شد و عاقبت به دستورخاتمی، رییس جمهور وقت کمیته ای سه نفره زیر نظرشاهرودی تشکیل داد. تا آنجا که به خاطر دارم چهار وبلاگ نویس با شاهرودی و ظاهرا با خاتمی ملاقات داشتند و ریز اتفاق ها و حرف ها همه در پرونده است که من اینها را در داد گاه قرائت کردم .»
آقای سیف زاده ادامه داد: « بعد از آن به ظلم و ستمی که به وبلاگ نویسان شده بود و به اعمال خلاف قانون و اخلاقی که در مورد این چهارنفر روا شده بود بسیار احساس تاسف شد و مرحوم کریمی راد وزیر دادگستری وقت و یکی ازاعضای کمیته اعلام کرد که باید همه اینها تبرئه شوند و فقط ۴ نفر آنها بر اساس موازین اسلامی و قانون باید محاکمه شوند. ما در جلسات متعدد که در دو جلسه آن خانم شیرین عبادی هم حضور داشتند نماینده دادستان هیچ دلیل مجرمانه ای نتوانست علیه وبلاگ نویسان ارائه دهد .تنها استناد می کرد به سایت های خبری که متهمان در آنها می نوشتند که آنها نیزهیچ کدام اعمال مجرمانه به حساب نمی آیند .»